poliklinika amabilia logo

Naše Medicinske Usluge

Otkrijte sveobuhvatna rješenja za zdravstvenu skrb skrojenih sukladno vašim potrebama. Od rutinskih pregleda do specijaliziranih tretmana, naše usluge pokrivaju širok spektar medicinskih potreba. S fokusom na skrb usmjerenu na pacijenta i vrhunsku tehnologiju, osiguravamo vam najviši standard liječenja i podrške tijekom vašeg zdravstvenog putovanja.

poliklinika amabilia ordinacija

Usluge

Ortopedija i Traumatologija za Odrasle

Ortopedija i Traumatologija za Odrasle

Naša stručni tim specijaliziran je za liječenje i rehabilitaciju ozljeda kostiju, zglobova i mišića kod odraslih. Uz najmodernije metode dijagnostike i terapije nastojimo vam osigurati brzi oporavak i povratak svakodnevnim aktivnostima. Individualni pristup svakom pacijentu omogućava personalizirane planove liječenja prilagođene specifičnim potrebama. Pružamo sveobuhvatnu njegu, od konzultacija i dijagnostike do operativnih zahvata i postoperativne rehabilitacije.

Ortopedija i Traumatologija za Decu

Ortopedija i Traumatologija za Djecu

Naš specijalizirani tim posvećen je liječenju i rehabilitaciji ozljeda kostiju, zglobova i mišića kod naših najmlađih. Primjenjujemo najsuvremenije metode dijagnostike i terapije kako bismo osigurali brzi oporavak i povratak djece svakodnevnim aktivnostima. Pristup prilagođen svakom djetetu omogućava personalizirane planove liječenja usklađene s njihovim specifičnim potrebama. Pružamo cjelovitu skrb, od konzultacija i dijagnostike do operativnih zahvata i postoperativne rehabilitacije.

Intravenozna Terapija Infuzijama Vitamina, Minerala i Antioksidansa

Intravenozna Terapija Infuzijama Vitamina, Minerala i Antioksidansa

Brza i učinkovita apsorpcija esencijalnih vitamina, minerala i antioksidansa putem intravenozne terapije. Cilj je poboljšati opće zdravlje, povećati energiju i ojačati imunitet pacijenata. Terapija je prilagođena individualnim potrebama, osiguravajući optimalnu ravnotežu hranjivih tvari u tijelu. Korištenjem visokokvalitetne formulacije pomažemo u detoksikaciji, revitalizaciji i regeneraciji organizma, a naši stručnjaci pažljivo nadziru svaki tretman kako bi osigurali sigurnost i maksimalnu učinkovitost.

Fizikalna Medicina i Rehabilitacija

Fizikalna Medicina i Rehabilitacija

Fizikalna medicina i rehabilitacija usmjerena je na obnovu funkcionalnosti i ublažavanje bolova kod pacijenata s različitim tjelesnim oštećenjima i bolestima. Korištenjem suvremenih terapijskih metoda i tehnologija, naši stručnjaci pomažu pacijentima u postizanju što bržeg oporavka. Individualno prilagođeni programi rehabilitacije uključuju terapijske vježbe, manualne tehnike i elektroterapiju s ciljem poboljšanja mobilnosti, snage i kvalitete života pacijenata. Stručni tim fizijatara i terapeuta pruža podršku kroz sve faze rehabilitacije, osiguravajući personalizirani pristup svakom pacijentu.

Neurologija

Neurologija

Neurologije pruža sveobuhvatnu dijagnostiku i liječenje neuroloških poremećaja. Koristimo najnovije tehnologije i metode za precizno utvrđivanje stanja kao što su glavobolje, epilepsija, moždani udar i neurodegenerativne bolesti. Svakom pacijentu pristupamo individualno, razvijajući prilagođene planove liječenja na temelju njihovih specifičnih simptoma i potreba. Pružamo kontinuiranu podršku i praćenje, osiguravajući optimalne ishode liječenja, a naš tim iskusnih neurologa posvećen je poboljšanju kvalitete života pacijenata kroz vrhunsku medicinsku skrb i inovativne terapije.

Terapija Krvnom Plazmom i Matičnim Stanicama

Terapija Krvnom Plazmom i Matičnim Stanicama

Terapija krvnom plazmom i matičnim stanicama koristi za regeneraciju i oporavak tkiva. Terapija krvnom plazmom (PRP) koristi pacijentovu vlastitu krv kako bi se potaknulo zacjeljivanje ozlijeđenih područja. Matične stanice imaju sposobnost obnavljanja oštećenih tkiva, što ih čini učinkovitim rješenjem za razne ortopedske i degenerativne probleme. Individualno prilagođeni tretmani omogućuju optimalne rezultate u liječenju i oporavku. Naši stručnjaci pažljivo provode svaki postupak, osiguravajući sigurnost i učinkovitost terapije s ciljem postizanja bržeg oporavka i poboljšanje kvalitete života pacijenata.

poliklinika amabilia logo white

Vaše zdravlje počinje ovdje

Fleksibilni termini i hitna skrb.

Ili nazovite — +385 91 621 5846

“Poliklinika Amabilia nadmašila je moja očekivanja! Osoblje je bilo iznimno ljubazno i profesionalno, zbog čega sam se osjećao ugodno od trenutka kada sam ušao. Liječnici su bili obrazovani i odvojili su vrijeme da riješe sve moje brige. Osim toga, moderni objekti klinike i učinkovita usluga učinili su moj posjet lakim. Topla preporuka!”

Ivo

Pacijent

poliklinika amabilia logo white

Budućnost Izgleda Zdravije!

Copyright © Poliklinika Amabilia d.o.o., sva prava pridržana.