poliklinika amabilia logo

Dobro došli – Poliklinika Amabilia

O Nama

Naš tim iskusnih liječnika i zdravstvenih djelatnika pomaže u očuvanju zdravlja pacijenata više od deset godina kroz rad u najprestižnijim medicinskim ustanovama u Hrvatskoj i Europi. Razvijamo i primjenjujemo znanstveno potvrđene metode temeljene na dokazima kako bismo unaprijedili zdravlje naših pacijenata. Javite nam se još danas i otkrijte novi način brige o zdravlju.

zgrada poliklinike amabilia
N

Iskusni doktori

Povjerite se iskusnim liječnicima za personaliziranu skrb i stručno medicinsko vodstvo, osiguravajući da je vaše zdravlje u sposobnim rukama.

N

Profesionalno i ljubazno osoblje

Doživite toplinu i susretljivost našeg ljubaznog tima posvećenog tome da vaš posjet bude ugodan i bez stresa.

N

Vrhunski opremljen prostor

Naša se poliklinika može pohvaliti najsuvremenijom i vrhunskom medicinskom tehnologijom popraćenu najvišim standardima njege i udobnosti.

N

Pristup usmjeren na pacijenta

Prioritet dajemo potrebama, preferencijama i udobnosti naših pacijenata, osiguravajući personaliziranu njegu i poticajno okruženje tijekom njihova zdravstvenog putovanja.
N

Istraživanje i inovacije

Predani unaprjeđenju medicinskog znanja, aktivno sudjelujemo u istraživanju i prihvaćanju inovativne tehnologije kako bismo poboljšali rezultate liječenja i brigu o pacijentima.

N

Multidisciplinarni pristup

Naš tim stručnjaka besprijekorno surađuje kombinirajući svoju stručnost u različitim disciplinama kako bi pružio sveobuhvatna i integrirana rješenja.

Naše Usluge

Otkrijte sveobuhvatna rješenja za zdravstvenu skrb skrojena sukladno vašim potrebama. Od rutinskih pregleda do specijaliziranih tretmana, naše usluge pokrivaju širok spektar medicinskih potreba. S fokusom na skrb usmjerenu na pacijenta i vrhunsku tehnologiju osiguravamo najviši standard liječenja i podrške tijekom vašeg zdravstvenog putovanja.

Ortopedija i Traumatologija za Odrasle

Ortopedija i Traumatologija za Odrasle

Pružamo dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju ozljeda te degenerativnih bolesti mišićno-koštanog sustava kod odraslih.

Ortopedija i Traumatologija za Decu

Ortopedija i Traumatologija za Djecu

Naši specijalisti pažljivo pristupaju liječenju i rehabilitaciji ortopedskih i traumatoloških stanja kod djece s posebnim naglaskom na zdravi rast i razvoj mladih pacijenata.

Intravenozna Terapija Infuzijama Vitamina, Minerala i Antioksidansa

Terapija Infuzijama Vitamina, Minerala i Antioksidansa

Tretman koristi infuzije za poboljšanje općeg zdravstvenog stanja, povećanje energije i jačanje imunološkog sustava.

Fizikalna Medicina i Rehabilitacija

Fizikalna Medicina i Rehabilitacija

Ova usluga fokusira se na oporavak funkcionalnosti i kvalitete života pacijenata koji se oporavljaju od različitih ozljeda i bolesti.

Neurologija

Neurologija

Dijagnosticiramo i tretiramo širok spektar neuroloških poremećaja.

Terapija Krvnom Plazmom i Matičnim Stanicama

Terapija Krvnom Plazmom i Matičnim Stanicama

Inovativni tretmani koji koriste krvnu plazmu i matične stanice za regeneraciju tkiva i liječenje kroničnih bolesti.

poliklinika amabilia logo white

Vaše zdravlje počinje ovdje

Fleksibilni termini i hitna skrb.

Ili nazovite — +385 91 621 5846

“Poliklinika Amabilia nadmašila je moja očekivanja! Osoblje je bilo iznimno ljubazno i profesionalno, zbog čega sam se osjećao ugodno od trenutka kada sam ušao. Liječnici su bili obrazovani i odvojili su vrijeme da riješe sve moje brige. Osim toga, moderni objekti klinike i učinkovita usluga učinili su moj posjet lakim. Topla preporuka!”

Ivo

Pacijent

poliklinika amabilia logo white

Budućnost Izgleda Zdravije!

Copyright © Poliklinika Amabilia d.o.o., sva prava pridržana.