poliklinika amabilia logo

O Našoj Ordinaciji

Povjerite se iskusnim liječnicima za personaliziranu skrb i stručno medicinsko vodstvo te osigurajte vrhunsku brigu o svom zdravlju osiguravajući da je vaše zdravlje u sposobnim rukama.

poliklinika amabilia ordinacija

Upoznajte Naš Tim

Naš tim iskusnih liječnika i zdravstvenih djelatnika pomaže očuvanju zdravlja svojih pacijenata već više od deset godina kroz rad u najprestižnijim medicinskim ustanovama u Hrvatskoj i Europi. Razvijamo i primjenjujemo znanstveno potvrđene metode, temeljene na dugogodišnjim istraživanjima kako bismo unaprijedili zdravlje naših pacijenata.

placeholder avatar

Ljupka Markotić

Ljupka Markotić prva je osoba koju ćete sresti prilikom dolaska u našu ordinaciju, bilo da imate zdravstveni problem ili se jednostavno želite opustiti i regenerirati. Njen osmijeh i energija odmah će vam pružiti osjećaj tople dobrodošlice.

Ljupka vodi tim stručnjaka s vizijom i inspiracijom personaliziranog pristupa svakom klijentu čemu svjedoče brojni zadovoljni korisnici. Njena radna etika, osjećaj za organizaciju i ustrajnost osiguravaju da svi aspekti djelovanja Poliklinike i Regenerativnog centra budu besprijekorni.
Naša misija je učiniti svaki vaš boravak kod nas ugodnim te vam s osmijehom i brigom pružiti najbolje za vaše zdravlje i opuštanje.

Stjepan Ćurić

Stjepan Ćurić

Inovativni liječnik s bogatim iskustvom u ortopediji, traumatologiji i zdravstvenim sustavima. Liječnik i poduzetnik koji nastoji osigurati inovativnija rješenja za liječenje bolesti i olakšanja svakodnevice. Gospodin Ćurić osnivač je i vlasnik patenta “Imobilizacijski komplet s antifungalnim i antimikrobnim djelovanjem”. Kreativni je mislilac, iskusan u savjetovanju pacijenata o preventivnoj njezi i pozitivnim promjenama koje unaprijeđuju današnji stresan i hektičan načina života. Snažan voditelj koji izvrsno djeluje pod pritiskom te konstantno predan svom radu doprinosi kvalitetnoj i pozitivnoj sinergiji našeg tima, nastojeći iskoristiti svoje znanje i stručnost za optimalne rezultate.

placeholder avatar

Domagoj Butigan

Liječnik i stručnjak u svom polju, gospodin Butigan sudjelovao je u prijevodu knjige MSD medicinski priručnik za pacijente na hrvatski jezik te je koautor nacionalnih smjernica za dijagnostiku i liječenje akutne vrtoglavice i gubitka ravnoteže.
Predavač je i voditelj brojnih radionica o ugradnji govornih proteza kod laringektomiranih osoba u Austriji i Poljskoj.
Nadalje, član je više okruglih stolova o alergijskom rinitisu te u svom iskustvu ističe i položen tečaj iz ultrazvuka glave i vrata.
Sudjelovao je i na Salzburg Weill Cornell Seminaru, Temporal bone surgery, Salzburg te ima položen tečaj za napredno održavanje života.

placeholder avatar

Hrvoje Budinčević

Doc. dr. Hrvoje Budinčević je specijalist neurologije sa subspecijalizacijom iz intenzivne medicine (2012.) i i cerebrovaskularnih bolesti (2018). Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2001. godine. Specijalizaciju iz neurologije završio je 2007. godine, a doktorirao je također na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2014. godine. Od 2018. godine je docent na Katedri za neurologiju i neurokirurgiju Medicinskog fakulteta u Osijeku, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Status primarijusa stekao je 2018. godine, a njegov stručni i znanstveni rad prepoznat je od krovnih neuroloških i medicinskih organizacija.

placeholder avatar

Tomislav Ribičić

Dr. Tomislav Ribičić rođen je 1975. godine, a diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2000. godine. Specijalistički ispit iz ortopedije polaže 2008. godine u Zagrebu, nakon čega se zapošljava na Odjelu za dječju ortopediju Klinike za dječje bolesti Zagreb gdje radi i danas. Voditelj je istog Odjela od 2018. godine., a naziv užeg specijalista iz dječje ortopedije stječe 2019. godine. Intenzivno se dodatno stručno usavršavao u brojnim domaćim i inozemnim centrima izvrsnosti iz užeg područja dječje ortopedije.

Naša je Misija Pružiti Profesionalnu i Kvalitetnu uslugu

device for measuring pressure

“Poliklinika Amabilia nadmašila je moja očekivanja! Osoblje je bilo iznimno ljubazno i profesionalno, zbog čega sam se osjećao ugodno od trenutka kada sam ušao. Liječnici su bili obrazovani i odvojili su vrijeme da riješe sve moje brige. Osim toga, moderni objekti klinike i učinkovita usluga učinili su moj posjet lakim. Topla preporuka!”

Ivo

Pacijent

poliklinika amabilia logo white

Budućnost Izgleda Zdravije!

Copyright © Poliklinika Amabilia d.o.o., sva prava pridržana.