poliklinika amabilia logo

Vitaminski Intravenski Kokteli

Intravenska (IV) vitaminska terapija je sofisticirani način dodavanja visokih koncentracija vitamina i minerala izravno u krvotok. Rezultat je brza apsorpcija većih doza vitamina i minerala.

To je 20 minuta…medicine koju volite!

poliklinika amabilia ordinacija

Usluge

PRIJE DAVANJA INTRAVENSKOG KOKTELA NUŽAN JE PREGELD I SAVJETOVANJE SA NAŠIM LIJEČNIKOM.

Immuno Forte (99 EUR)

Sadrži Immuno Booster i visoke doze vitamina C koji će vas pripremiti za jesensko-zimski period. Preporuka je dolazak svaki drugi dan kroz 7 dana.

Flash & Furious (99 EUR)

Zablistaj i žestoko započni dan nakon neprospavanih noći, bilo u uredu ili van njega. Kombinacija vitamina, minerala i esencijalnih aminokiselina koje će ubrzati detoksikaciju organizma i ublažiti neželjeni osjećaj mamurnosti ili umora.

Great Inspiration (109,99 EUR)

Za velike ideje nekad je potrebno i dodatno gorivo. Nahranite i ojačajte svoje moždane vijuge sa B-kompleksom i niacinom (vitamin B3) koji će pridonijeti optimalnoj prehrani i većoj britkosti vašeg uma.

Guardian Angel (119,99 EUR)

Čuvar naših stanica, najjači antioksidans i primarni protuupalni agens koji štiti naše stanice. Guardian Angel podiže energiju, detoksicira, čisti jetru, poboljšava izgled kože, prevenira oštećenje stanica i usporava starenje.

Superhero (129.99 EUR)

Koktel zadužen za vašu vitalnost, snažnije tijelo i britkiji um, a sadržava vrijedne aminokiseline te kombinaciju minerala i vitamina koja će poboljšati vaše cjelokupno zdravlje.

Hahahangover (99 EUR)

Uz ovaj koktel lakše se smijete događajima od prošle noći, obilna rehidracija uz dodatke minerala za novi dan.

Handblend (na upit)

Koktel za najizbirljivije. Individualan pristup te se doza određuje prema tjelesnoj težini, godinama i svrsi. 

poliklinika amabilia logo white

Vaše zdravlje počinje ovdje

Fleksibilni termini i hitna skrb.

Ili nazovite — +385 91 621 5846

“Poliklinika Amabilia nadmašila je moja očekivanja! Osoblje je bilo iznimno ljubazno i profesionalno, zbog čega sam se osjećao ugodno od trenutka kada sam ušao. Liječnici su bili obrazovani i odvojili su vrijeme da riješe sve moje brige. Osim toga, moderni objekti klinike i učinkovita usluga učinili su moj posjet lakim. Topla preporuka!”

Ivo

Pacijent

poliklinika amabilia logo white

Budućnost Izgleda Zdravije!

Copyright © Poliklinika Amabilia d.o.o., sva prava pridržana.